HUSKI CHOCOLATE

Huski Chocolate är ett svenskt varumärke för energigivande chokladdryck. Idén till Huski Chocolate föddes 2012 under en snöstorm i den arktiska delen av Sverige. Huski chokladdryck kom snabbt att bli en favorit hos såväl vintersportentusiaster som inom motorsporten absoluta elit. 

Huski choklad har en unik smak skapad ur naturliga ingredienser, full av naturlig energi.  Chokladdrycken innehåller äkta kakao, kakaosmör och en unik kryddmix som ger en oförglömlig smakupplevelse. I sortimentet finns både varma och kalla chokladdrycker.  Huski erbjuder också en variant med extra protein för dig som är ute efter en riktig energiboost under eller efter träningen.

Huski chocolate ger äventyret näring

Huski Chocolate har sponsoravtal och samarbeten med flertalet kända idrottsklubbar och racingteam.

Huski är en välkänd sponsor inom racing och har idag avtal med F1 teamen McLaren och Alfa Romeo.  Huski sponsrar även Chip Ganassi Racing som är aktiva inom både INDYCAR och NASCAR. Därmed sponsrade man bland annat den svenska INDYCAR-stjärnan Marcus Ericsson och hans bil nummer 8 i NTT IndyCar Series. Ericsson har en femårig karriär i Formel 1 bakom sig och gjorde sin INDYCAR-debut 2019. Tillsammans med Huski har Ericsson även tagit fram en unik kollektion bestående av kepsar, dunvästar och andra produkter, allt i märkets röda signaturfärg. Nämnvärt är också att Huski Chocolate sponsrade bilarna nummer 9 och 8 i NTT IndyCar Series 2019, tillhörande NTT IndyCar Series-vinnaren Scott Dixon och 2019 års Rookie of the Year Felix Rosenqvist

Huski Chocolate är så mycket mer än vintersport och racing. Huski har även avtal med Millwall FC och Hammarby fotbolls- och bandylag. Huski  förser såväl aktiva idrottare som äventyrare med energi i form av välsmakande och naturlig chokladdryck.

HUSKI CHOCOLATE
HUSKI Chocolate

Huski choklad är en premiumprodukt för dig med en utmanande livsstil. En lyxig chokladdryck där smaker och energi spelar i perfekt harmoni.