Julklappar för alla som älskar att träna och tävla

Här samlar vi våra allra bästa julklappstips. Julklappar och julpaket med lite extra juliga priser. Det kan vara en utmaning att hitta julklappar och därför vill vi tipsa om några produkter som vi tror gör sig extra bra i julklappssäcken.  Julklappar som är både bra för hälsan och som gör att man syns bättre när man är ute i vintermörkret. 

Nordic Athlete vattenflaska och multiwear för 1 kr

Köp dina julklappar hos Nordic Athlete och få en vattenflaska och en multiwear för 1 kr/st. Ord. pris 49 kr för vattenflaskan och 129 kr för multiwear.  Max en av varje per beställning. 

Julpaket – Coxa WM1 vätskebälte & Flash LED armband

Julklappen för alla som älskar att träna och tävla! Innehåller en Coxa Carry WM1 vätskebälte och ett laddningsbart LED armband från Save Lives Now. Ord. pris 728 kr nu endast 529 kr

Flash LED reflexväst och reflexarmband

Flash från Save Lives Now finns både som reflexväst och reflexarmband. Reflexvästen och armbandet är utrustade med LED ljus med fast eller blinkande sken. Båda är laddningsbara via medföljande USB-kabel. En perfekt julklapp till alla som rör sig utomhus under årets mörkare perioder. 

Presentkort – julklappen som passar alla 

Är du osäker på vad du ska köpa eller kanske bara är ute i sista minuten så är vårt digitala presentkort ett perfekt alternativ. Välj bland flera olika belopp från 100 kr och uppåt. Självklart kan du också skicka med en personlig hälsning. 

Säck med julklappar