Rea!

Magnesium Nordic Athlete | 250 mg | 100 tab

30.00 kr

90 i lager

Magnesium tabletter från Nordic Athlete.

Artikelnr: 7350128470234 Kategorier: , ,

Beskrivning

  • Innehåller hela 250 mg mineral per tablett
  • Bidrar till minskad trötthet och utmattning
  • Ett bra magnesiumtillskott

Vad är Magnesium bra för?

Magnesium är ett mineral med många hälsofördelar. Det bidrar bland annat till normal elektrolybalans och muskelfunktion, vilket är särskilt viktigt om du är idrottare eller tränar regelbundet. Magnesiumtillskott bidrar även till bibehålla tänder, benstomme och till nervsystemets normala funktion. Andra fördelar med magnesiumtillskott är att det bidrar till minskat trötthet och utmattning.

Hur märks magnesiumbrist?

Magnesiumbrist är ett bristtillstånd på detta viktiga mineral som bland annat kan visa sig i form av trötthet under långa perioder. Man kan känna sig ovanligt irriterad och deprimerad eller allmänt låg. Ovanligt hög puls och krampkänningar i musklerna kan vara tecken på magnesiumgrist. Du testar magnesiumbrist genom att ta ett blodprov som spcifikt tittar på nivåerna av magnesoium i blodet.

Hur uppstår brist på magnesium?

Brist på magnesium där symtomen är uppenbara är ganska sällsynt. Låga nivåer av magnesium i kroppen kanbland annat bero på att du liter av någon sjukdom, till exempel astma, diabetes eller benskörhet. Magnesium spelar en viss roll för att förhindra både hjärtinfarkt och stroke. Det har visat sig att magnesium kan lindra symtomen på fibromyalgi, migrän, och PMS.

Hur kan man mäta magnesiumbrist

Näst efter brist på D-vitamin så är magnesiumbrist det vanligaste bristproblemet i Sverige. Man mäter magnesiumbrist med ett vanligt blodprov som kan tas hosdin husläkare eller hos någon av de privata allternativ som finns. Om det konstateras att du lider av magnesiumbrist så kan du åtgärda detta. Ett sätt är att ta vårt tillskott som ger dig rekommenderat intag varje dag. Du kommer med tiden att känna av att inte längre lider av de problem som bristen kan ge upphov till. Kombinera kosttillskottet med en varierad diet och se till att tärna ordentligt. Ju mer du tränar, särskilt konditionsträning ju bättre kommer din kropp och din hjärna att må.

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS MAGNESIUM

1 tablett (250 mg) per dag gärna på kvällen i samband med måltid.

Innehåll

Magnesiumoxid, Magnesium citrat. Fyllnadsmedel: (Mikrokristallin cellulosa, Stearinsyra Magnesiumsalter av fettsyra). Stabiliseringsmedel: Tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnesium Nordic Athlete | 250 mg | 100 tab”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *