Skip C-vitamin med nypon | 1000mg | 90 tab

109.00 kr

Slut i lager

Skip C-vitamin med nyponpulver.

Artikelnr: 7331563211026 Kategorier: , ,

Beskrivning

C-vitamin är mest känd för sin viktiga uppgift att bidra till immunsystemets normala funktion. Med ett väl fungerande immunförsvar blir du mer motståndskraftigt mot sjukdomar som exempelvis förkylning.Varje dag påverkas kroppen av oxidativ stress genom yttre faktorer och vårt egna försvar bryts ned med tiden. I perioder när vi utsätts mycket för stress ökar även den negativa påverkan utifrån och då kan det vara bra att öka intaget av antioxidanter. C-vitamin är även en kraftfull antioxidant, vilka motverkar de fria radikaler som bryter ned kroppen.Vitamin C  minskar även trötthet och utmattning.

C-vitamin behövs för att kollagen skall bildas, kollagen  är det som bygger upp vår stödjevävnad. Kollagenbildningen har betydelse för en rad funktioner i kroppen, blodkärl, benstomme och hudens normala funktion.

Vitaminen har även en viktig funktion för upptaget av  järn. Kroppen har svårt att tillgodogöra sig järn ur maten  men tillsammans med C-vitamin kan upptaget förbättras. Har du brist på järn kan det med andra ord vara bra att kombinera ett järntillskott med c vitamin.

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: 1 tablett per dag i samband med måltid

FÖRPACKNING: 90 tabletter med gradvis utsöndring

INGREDIENSER: Askorbinsyra, Fyllnadsmedel (Mikrostallinsk cellulosa, Stearinsyra), Nyponpulver, Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyra, Talk).

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Skip C-vitamin med nypon | 1000mg | 90 tab”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *