Rea!

Self Sojaprotein | 1 kg | Natural

129.00 kr

1 i lager

100% sojaproteinisolat, 91% proteinhalt, innehåller hälsosamma isoflavoner, sötad med Stevia

Artikelnr: 7350009158053 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

**Fördelar**

– 100% sojaproteinisolat
– 91% proteinhalt
– Innehåller hälsosamma isoflavoner
– Sötad med Stevia

**Produktöversikt**

100% isolerat GMO-fri sojaprotein nästintill utan fett och kolhydrater. Med en naturlig hög halt av glutamin, arginin och grenade aminosyror, har sojaprotein samma proteinvärde som kasein, vassle och ägg enl. WHO (World Health Organization). Detta värdesystem kallas PDCAAS vilket bestämms av kvaliteten hos ett protein baserat på aminosyrainnehållet och dess smältbarhet (maximalt är 1).

I många studier har det också visat att proteiner från sojaisolat inte påverkar produktionen av östrogen. Några studier har också visat en ökad produktion av tyroxin T4, ett hormon som reglerar hastigheten för metabolism och kan minska nivåerna av triglycerider (vi kan definiera dem som våra fettdepåer. De är fettmolekyler som syntetiseras den och genom blod transporteras till fettceller där de lagras som energireserver. Om triglycerider i blodet är högre än 200 mg/dl finns det en risk för att utveckla hjärt-kärlsjukdom och viktproblem).

Sojaprotein för veganer

Den här produkten är ett utmärkt val för vegetarianer, veganer och de som är allergiska mot ägg, mjölk och dess derivat. Med tanke på den särskilt rik på vissa aminosyror är de också idealiska för alla idrottare som vill öka den dagliga proteinintaget.

Mer information

storlek

Smak