Energidryck

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Boosta din energi

En energidryck tillför kroppen energi, vilket kan bidra till ökad uthållighet och bättre prestation både fysiskt och mentalt. Att dricka energidryck kan alltså tillföra kroppen välbehövlig energi både i och utanför gymmet. En energigivande dryck har ett uppiggande innehåll, damt energigivande som t.ex. kolhydrater (som i energigel) andra ämnen som ofta ingår är till exempel koffein, vitaminer och ibland även aminosyror. Kombinationen av dessa ingredienser ger en dryck som bidrar både med extra energi vid träning samt ett bättre mentalt fokus.

Viktigt med energi

När man tränar hårt, till exempel inför ett maratonlopp eller vasaloppet så är det väldigt viktigt att tillföra kroppen energi. Det behövs ganska mycket kolhydrater för att musklerna skall orka jobba hårt och länge. Det hjälper både prestationen och återhämtningen. Så energi är inget att snåla på, förbered dig genom att prova olika energitillskott för att förstå vad din kropp gillar. En del upplever problem med magen under långa tävlingar eller långa träningspass. Därför är det smart att optimera detta genom att testa olia märken och blandningar för att du skall hitta det som passar perfekt för dig!

Välsmakande energidryck

Förutom att en energidryck ska boosta din energi ska den också smaka gott. Vi erbjuder ett brett sortiment av smaker på energidrycker. Här hittar du bland annat Reign Total Body Fuel från Monster Energy. En energidrink som innehåller vitaminer, koffein samt BCAA. Reign finns i 4 goda smaker. Energidryck går hand i hand med en aktiv livsstil. Köp energidryck hos Nordic Athlete, butiken för dig som älskar att träna och tävla.