UPGRIT

upgrit logo

 

Kosttillskott från Upgrit kan bidra till att stärka ditt immunförsvar, öka din fysiska och mentala förmåga. Några kan även underlätta återhämtning och viktkontroll. Vissa kan till och med bidra till ett jämnare humör.

Upgrit kosttillskott

Här finner du vitaminer, mineraler och andra viktiga kosttillskott som gör att du kan prestera på topp. 

Upgrit livsmedel för matlagning och mellanmål

Ett hälsosammare alternativ av produkter att använda till matlagning, bakning, eller till mellanmålet.

Optimera hälsan med Upgrit

Om du är intresserad av att optimera din hälsa så har Upgrit ett stort utbud av kosttillskott. Även om en näringsrik kost, motion och god sömn är en bra grund, så behöver de flesta av oss komplettera med ett intag av kosttillskott. Vilket hjälper kroppen och hjärnan att uppnå sin maximala kapacitet. I Upgrits sortiment finns bland annat tillskott som hjälper dig att behålla fokus, hjälper till med återhämtning och avkoppling samt vitaminer. 

Upgrit erbjuder också produkter inom matlagning och mellanmål. Här finner du bland annat ekologiskt kaffe från Peru som har en helt transparent tillverkningsprocess. En fantastiskt smakrik hasselnötskräm med ekologiska dadlar, hasselnötter och kakao. Målet med Upgrits produkter är att erbjuda rena produkter och extremt potenta tillskott så att du inte behöver ödsla tid på att läsa komplicerade innehållsförteckningar eller forskningsrapporter.

Upgrits potenta kosttillskott ökar prestationen

Upgrit startades av grundaren av Paleo Institute, Mattias Ribbing och grundaren av Mind Academy, Jonas Berqvist. Med en passion för fysiskt välmående och ett stort intresse för att optimera vår mentala kapacitet bestämde de sig för att börja producera hälsotillskott som tillgodoser kroppens och hjärnans behov. Tillsammans med Christine Ribbing, som är medicine doktor med allergivetenskap som specialområde, erbjuder man tillskott som är kliniskt testade och har ett gediget vetenskapligt stöd.

Ett exempel är Upgrit kollagen som är ett 100% hydrolyserat kollagen från gräsbetande kor i pulverform och är labbtestat för att garantera maximal effekt. Pulvret är allsidigt och går att använda i soppor, smoothies såväl som bakning. Man kan även ha det i varma och kalla drycker om man så önskar. Det finns även tillskott som hjälper dig att öka din prestation, som Upgrit Rent fokus, ett kosttillskott som innehåller Pantotensyra, Acetyl-L-Karnitin, L-Teanin och Q10. Dessa komponenter hjälper dig att bibehålla dina koncentration under hela dagen och kommer i kapselform.